Американські вчені з'ясували, чим краще снідати, щоб зберегти стрункість
На думку вчених, високобілковий сніданок допомагає контролювати апетит.
В результаті зменшується ймовірність перекусів жирної і солодкої їжі протягом дня.
В експерименті брали участь 20 дівчат із зайвою вагою.
Частина з них не снідала, частина - їла на сніданок яйця і пісну яловичину, частина - мюслі.

У всіх групах калорійність сніданку становила 350 ккал. Також їжа містила приблизно однакову кількість жиру, харчових волокон і цукру.

Результати дослідження показали, що дівчата, які снідали білковими продуктами, почувалися більш ситими протягом дня.

Вони менше зазнавали спокуси перекусити ввечері жирною або солодкою їжею, порівняно з тими, хто снідав мюслями або не їв взагалі.

Інф.: volyninform.com

Коментарі