Ми не будемо вкотре говорити вам про те, що фастфуд шкідливий.
Напевно, сьогодні вже практично кожна людина знає, чим загрожує регулярне споживання їжі з ресторанів швидкого харчування: цукровий діабет, ожиріння, атеросклероз.
Сьогодні ми хочемо вам розповісти про те, що коїться саме всередині ресторану швидкого харчування.
 
Як правило, в ресторанах мереж швидкого харчування працюють тимчасові співробітники, яким потрібна робота на нетривалий час. Сьогодні вони там працюють, а завтра ні. У зв’язку з цим говорити про будь-які почуття відповідальності не доводиться, оскільки дана робота – це не та робота, якою дорожать і яку бояться втратити.
 
Нещодавно американці провели цікаве дослідження, в результаті якого з’ясувалося, що відвідувач ресторанів швидкого харчування за рік у середньому з’їдає близько 12 волосків, які потрапляють в продукти харчування з голів працівників.
 
Багато хто з нас люблять картоплю фрі, за її хрустку скоринку і золотистий колір. А чи знаєте ви, що для смаження такої картоплі потрібна велика кількість олії, яку змінюють у ресторанах швидкого харчування вкрай рідко.
 
Ось і виходить, що ми їмо картоплю з олією не першої свіжості. До того ж хрустка скоринка картоплі виходить ще й завдяки цукру, незначну кількість якого додають у олію для смаження. Тому картопля фрі – улюблені багатьма ласощі, є справжньою бомбою для здоров’я, яка цілком може спровокувати розвиток цукрового діабету.
 
І наостанок хотілося б поговорити про користь овочевих салатів з мереж швидкого харчування. Звичайно ж, всі овочеві салати корисні як для здоров’я, так і для фігури, але за умови, що ці салати були виготовлені в домашніх умовах з добірних якісних продуктів.
 
У мережах швидкого харчування вже старий і зів’ялий салат вам продадуть як новенький і свіжий, вдихнувши в нього друге життя за допомогою антифризу. І здавалося б, навіть саме корисне блюдо з овочів у мережах фастфуду стає джерелом алергенів і небезпечних для здоров’я людини речовин.
 

Коментарі