Регулярне харчування у фаст-фудах сдійснює на печінку вплив, подібний до впливу гепатиту. Таку заяву зробив доктор Дрю Ордон із США.
За словами доктора Ордона, особливо шкідливі для печінки смажена курка та смажена цибуля кільцями. У приготуванні цих страв використовуються не тільки жир і сіль, але й цукор, для додання красивого кольору.

В цілому, кількість жирів, які містяться в жирних та смажених стравах ресторанів швидкого харчування, сприяють розвитку ожиріння печінки. За цих умов з ферментами печінки відбувається те ж, що і при гепатиті.

Дрю Ордон зазначив, що навіть звичайний салат в таких закладів може містити небезпечні для печінки хімічні речовини. Їх використовують для запобігання в'янення овочів, а потім вони потрапляють у вашу "здорову" страву.

Інф.: mobus.com

Коментарі

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити