Спортивна історія Кличка триватиме
Екс-чемпіон світу за версіями WBA/WBO/IBF/IBO Володимир Кличко виступив із заявою після поразки від Тайсона Ф'юрі. Український суперважкоатлет подякував своїм шанувальникам за підтримку і підкреслив, що не має наміру завершувати кар'єру.
"Минуло чотири дні і мені необхідний час, щоб зрозуміти, що сталося і визначити мої подальші кроки. Але: я повинен подякувати моїм фанатам, моїй команді і всім моїм партнерам. Ви завжди були для мене великою підтримкою. Після 11-річної смуги перемог я тепер починаю розуміти, що ви ще кращі в момент поразки", - написав Кличко у Facebook.

Володимир зізнався, що після бою в Дюссельдорфі багато підтримали його, і це допомогло подолати невдачу.

"Я отримав багато повідомлень за ці останні кілька днів. Ваші добрі слова і благословення допомагають мені пройти через цей непростий час. Історія Кличка буде продовжуватися. Поразка - не варіант", - підсумував український чемпіон.

Нагадаємо, 28 листопада в Дюссельдорфі Володимир Кличко сенсаційно програв британцеві Ф'юрі одноголосним рішенням суддів. Після бою Тайсон вибачився перед українцем і пообіцяв провести реванш у наступному році.

Як повідомляв "Обозреватель", напередодні непереможний британець ошелешив несподіваною заявою після поєдинку з Кличком.

Інф.: sport.obozrevatel.com

Коментарі

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити