Тренерський штаб нашої команди попрацював над помилками
24 вересня 2022 року шанувальники футболу насолоджувались матчем збірних команд України та Вірменії у турнірі Ліги націй.
Інтерес до цієї гри був невипадковий, бо три дні тому наша збірна поступилась збірній Шотландії з рахунком 0:3. Та гра була невиразною, з багатьма помилками, що й привело до поразки. Наша команда програвала у боротьбі зі швидкими шотландцями, переважна більшість яких грає у першості Англії в Англійській Прем'єр-лізі, яка вважається найсильнішою Лігою Європи. Окрім того, частина гравців є футболістами другої ліги, в якій зберігається доволі високий рівень футбольної майстерності. Переможець цієї ліги, яка має назву Чемпіон-шип, переходить до АПЛ.
 
Завдання тренерського штабу нашої збірної полягало в тому, щоб провести аналіз гри і зробити висновки, бо у футболі ніхто не застрахований від поразок. Треба віддати належне головному тренеру О.Петракову і його штабу за роботу над помилками. Збірна команда України перемогла своїх супротивників з рахунком 5:0.
Вірменія - Україна 0:5. Огляд матчу. Забиті м'ячі / Football Talent

Бажано було б застерегти шанувальників футболу від ейфорії, бо вірменська команда не є фаворитом змагань, а зміна поколінь поки що не дає нам можливості на рівних грати з командами Європи. Україна має в активі вісім ігор, сьогодні ж зіграли дев'яту - і перемогли.

Футбол у Вірменії є досить популярним і були часи, коли їхньою грою захоплювалось багато людей у колишньому срср. Так, у 1973 році ФК "Арарат"-Єреван переміг у чемпіонаті срср і став володарем кубку цієї країни.

Сьогодні наша команда грала краще, ніж у Глазго, проте, незважаючи на це, вважаю, що такою грою буде важко перемогти Шотландію. За три дні у Кракові збірна України проведе з цією командою другу гру, в якій і вирішиться доля переможця і вихід до першої Ліги націй!
Побажаймо ж успіхів нашим футболістам!

Микола Нагорний, спортивний оглядач порталу "Воля народу"







Коментарі

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити