Американська компанія Stats Perform, яка займається збором інформації та за допомогою суперкомп'ютера аналізує спортивні дані, впевнена, що збірна України з імовірністю 33,6% пройде в чвертьфінал Євро-2020.
Наша команда перебуває на першому місці серед усіх пар не фаворитів.

Згідно з показниками, наведеними на сайті theanalyst.com, найвірогіднішою є перемога Іспанії над Хорватією (77,1%). Другу сходинку посідає Франція в матчі зі Швейцарією (75,7%). Третіми йдуть Італійці в грі проти Австрії (75,6%).

Імовірність перемоги збірної України на Євро-2020, складає 1,1 відсоток. Ми випереджаємо Австрію, Хорватію, Чехію та Вельс.

Лідером є чинний чемпіон світу збірна Франції. Імовірність того, що 11 липня в фінальному матчі на "Вемблі" "галльські півні" завоюють жаданий кубок, становить 19,6 відсотка.

У першій п'ятірці також Бельгія (17,9%), Іспанія (12,9%), Німеччина (9,3%), Нідерландів з Англією (по 8,5%) та Італія (8%).

Як повідомляв OBOZREVATEL, збірна України матч 1/8 фіналу зі Швецією проведе у вівторок, 29 червня. Букмекери вже опублікували котирування на успіх "жовто-синіх".

Всі пари 1/8 фіналу Євро-2020

Інф.: obozrevatel.com

Коментарі

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити