Сума гонорару, за який він погодиться на поєдинок - 100 млн. доларів
Легенда світового боксу, колишній абсолютний чемпіон у суперважкій вазі британець Леннокс Льюїс не виключає можливості відновити кар'єру, щоб битися на рингу з одним з братів Кличків.
Про це 48-річний легендарний британець заявив у своєму недавньому інтерв'ю, і уточнив, що його гонорар повинен бути не менше 100 млн. доларів.
Льюїс був присутній на бою 5 жовтня в Москві між Володимиром Кличком і Олександром Повєткіним. І саме там до нього підходили російські промоутери з пропозицією битися з Володимиром або Віталієм Кличком, пропонуючи за це 50 млн доларів. Але легендарний британець сказав, що якщо і погодиться, то за суму в два рази більшу. При цьому додав, що може набрати форму за півроку.
Нагадаємо, що саме бій з Віталієм Кличком став останнім у кар'єрі Леннокса Льюїса. Тоді Льюїсу присудили перемогу в результаті технічного нокауту, з чим були не згідні ні сам Кличко, ні його команда, - повідомляє svit24.net .

Проте, пізніше у Твіттері Леннокс Льюїс зауважив, що його слова про поєдинок з одним із братів Кличків сприйняли надто серйозно. "Я не збираюся виходити на ринг, а лише шукаю нові таланти", - підкреслив Льюїс, повідомляє "Фокус".


Коментарі

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити