Фернандо Гайбор встановив новий рекорд чемпіонату Еквадору
У неділю, 10 липня, відбувся поєдинок чемпіонату Еквадору, в якому "Індепендьєнте дель Вальє" приймав на своєму полі "Кумбая". Гра завершилася перемогою господарів з рахунком 2:0.
Цей поєдинок привернув увагу світової футбольної громадськості завдяки голу еквадорського футболіста Фернандо Гайбора, який забив приголомшливим ударом зі своєї половини поля.
На 94-й хвилині зустрічі футболісти "Кумбая" невдало розіграли кутовий і м'яч дістався Гайбору, 30-річний півзахисник побачивши, що голкіпер суперника далеко вийшов з воріт, зважився завдати потужного удару зі своєї половини поля. Футболіст був винагороджений за свою сміливість, адже м'яч влетів після його пострілу точно в сітку воріт суперника.
Відео голу:

За інформацією Opta, Фернандо Гайбор забив гол із 70,9 метра. Це рекордна відстань, з якої забивали гол у чемпіонаті Еквадору.
Відзначимо, що в цьому матчі Гайбор вийшов на заміну і провів на полі всього 27 хвилин.
Цей матч проходив у рамках першого туру другого раунду еквадорського чемпіонату. Першу частину сезону "Індепендьєнте" завершив на четвертому місці, поступившись лідеру чемпіонату три очки.

Інф.: sport.unian.ua

Коментарі

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити