Учора "Динамо" поступилось кіпрському "АЄКу" на стадіоні у Польщі
Хід гри номінальних "господарів" поля можна оцінити двома словами: погано або дуже погано.
Для шанувальників ФК "Динамо"-Київ матч з ФК "АЄК"-Ларнака (Кіпр), який відбувся 15 вересня, виявився прикрою несподіванкою і продовжив серію програних матчів як у внутрішньому чемпіонаті України, так і в  матчах Ліги Європи. Зрозуміло, що можна традиційно посилатися на об'єктивні обставини, але не треба нехтувати суб'єктивними чинниками. "Динамо" вже певний час знаходиться в зоні "турбулентності", програючи ігри одну за другою. Так програно сім матчів, два з яких - у Лізі Європи. Головний тренер "Динамо" М.Луческу, відомий футбольний фахівець,  довів, що є успішним, але чомусь не визнає свої прорахунки. Неозброєним оком видно, що в команді страждає морально-психологічний клімат, тому варто було б зосередити свою увагу на цьому досить важливому факторі підготовки гравців, запросивши професійних психологів, які б провели дослідження і надали б необхідні рекомендації.

Чи може у власників клубу не вистачає на це коштів? Тому треба звернутися за допомогою до вболівальників славетного клубу ФК "Селтік",якому під час пандемії "Ковіду" його вірні прихильники  допомагали фінансово і в такий спосіб підтримували улюблений клуб. Чи можливий такий варіант в Україні? Складне питання... Усе фанатське товариство знаходиться у сильному нокдауні і повернути шанувальників  клубу в лоно рідної команди - велика проблема. Щодо гравців "Динамо", то тренерський штаб мав би вже давно розробити рекомендації щодо технічної підготовки гравців. Звертаючи особливу увагу на техніку володіння м'ячем, згадаймо момент, коли І.Забарний програв у двобої з гравцем «АЄК»-Ларнака неподалік штрафного майданчика киян. Чи міг воротар Д.Бойко врятувати ворота? Теоретично міг, але ж і удар нападника А.Юрчо був виконаний на високому технічному рівні. Саме з таким рахунком - 1:0, на користь гостей, і закінчилось це протистояння. Хід гри номінальних "господарів" поля можна оцінити двома словами: погано чи дуже погано.
"Динамо" Київ - "АЄК" Ларнака 0-1 /  Огляд

Що ж далі? Власники "Динамо" не квапляться винести свій вердикт тренерському штабу та гравцям. Гадаю, що зробити це все ж таки прийдеться, бо не можна закривати очі на існуючі проблеми. Неприпустимо такою грою ганьбити уславлений футбольний клуб, який упродовж багатьох років був беззаперечним лідером не лише в Україні, а й у Європі.

Микола Нагорний, спортивний оглядач порталу «Воля народу»





Коментарі

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити