Суботній поєдинок у німецькому місті Гамбурзі Володимира Кличка з Девідом Хеєм став найвизначнішою подією у світі професійного боксу за останні десять років. Бій на "Імтех Арені" тривав всі 12  раундів. Українець переміг британця за одностайним рішенням суддів. Після перемоги Кличко-молодший до своїх поясів IBF, IBO та WBO додав титул від WBA. А разом із поясом WBC Віталія це означає, що брати Клички здійснили свою заповітну мрію - зібравши в сім'ї всі найпрестижніші титули світового боксу!

Пряма трансляція поєдинку з Гамбурга, зібрала біля екранів рекордну кількість телеглядачів. Українці до глибокої ночі з завмиранням серця дивилися всі 12 раундів бою українського чемпіона з британським базікою. На кону було не тільки 4 чемпіонських пояси, але й честь Володимира - він просто зобов'язаний був поставити на місце зухвалого англійця. Все це вкрай ефективно підігріло інтерес до бою. Так трансляція зібрала рекордні показники. Її рейтинг по аудиторії 18 + склав 18,7%, за 18-54 - 17,5%, частка, відповідно, - 71,9% / 69,4%. Протягом всієї трансляції її частка збільшилася і на фінальних хвилинах перевищувала 80%. Рейтинг останніх хвилин бою складав близько 20% - п'ята частина мільйонної української аудиторії розділила з Володимиром радість перемоги.

Отже, завдяки перемозі Володі над Девідом Хеєм українці здійснили давню заповітну мрію і зібрали у своїй колекції всі чотири найпрестижніші чемпіонські пояси. Кличко-молодший - чемпіон світу за версіями IBF, WBO, IBO і WBA, у Кличка-старшого - пояс WBC. Просто фантастичне і неймовірне досягнення, яке навряд чи комусь колись вдасться повторити!

Портал ВОЛЯ НАРОДУ поздоровляє Володимира та Віталія Кличків з історичною перемогою на славу України! 

 
 

Коментарі

 

Add comment

Security code
Refresh