Наші гравці докладали максимум зусиль, щоб виграти, але не склалось
Реалізація гольових моментів - "ахіллесова" п'ята нашої збірної.
Збірна України з футболу провела останній матч у цьому турнірі. Нашими візаві була команда Шотландії. Рахунок – 0:0.
Удруге поспіль українці складали іспит представникам туманного Альбіону - збірній команді Шотландії. А якщо пригадати відбірковий матч до ЧС-2022 зі збірною Вельсу, то це вже була третя зустріч з представниками Сполученого Королівства.
Україна - Шотландія (огляд матчу). 12 ударів і безліч нагод, але… / Ліга Націй

Війна, розв'язана Московією, яка стільки років намагається підкорити український народ, створила багато проблем для нашої команди. Зрозуміло, що ні про який футбол не йшлося, коли ворог намагався захопити нашу країну, тому варто подякувати захисникам Вітчизни, які мужньо боронять її від жорстокого загарбника.
УЄФА прийняла рішення щодо збірної України - грати у Європі та країнах, де гарантована безпека під егідою НАТО.

Учорашня гра проходила у Кракові і мала своїх уболівальників, насамперед, громадян з України, яких прихистила дружня до нас Польща. Це вже був третій виступ нашої збірної у цьому турнірі, започаткованому УЄФА. Перший же був вдалим як для колишнього тренера Андрія Шевченка, так і для команди, коли ми виграли груповий турнір, перемістившись в групу "А", де згідно з рейтингом були зібрані найсильніші команди Європи. На жаль, виступ у цій групі успішним назвати не можна: команда не набрала потрібну кількість очок, щоб грати серед когорти найкращих.

У зв'язку з епідемією "Ковід-19", коли команда прибула до Швейцарії, гравцям нашої збірної довелось піти на карантинні обмеження і був наданий час для заміни інфікованих гравців, його було обмаль, заміна гравців не відбулася. Тому згідно з правилами проведення змагань була зарахована технічна поразка. Україна подала позов до спортивного арбітражу, а потім апеляцію: вердикт суду першої інстанції був підтверджений. Зрозуміло, що були помилки в організації і підготовці медичного контролю гравців збірної.
У правників є дуже вдалий вислів: "Факти і лише факти, усе решта - емоції". Збірна команда України повернулася до другої групи і доволі успішно проводила ігри, але відсутність ігрової практики, логістики не дозволили їй повернутися до групи "А".

Футболісти нашої збірної тиждень тому в Глазго програли кельтам з дуже неприємним рахунком 0:3, і усі шанувальники футболу сподівались на реванш, проте, незважаючи на нашу перевагу, футболістам так і не вдалось вразити ворота гостей. Хоча в українців було, як мінімум, три реальних моменти, матч так і закінчився з рахунком 0:0. Реалізація гольових моментів є "ахіллесовою" п'ятою нашої збірної. Гравці докладали максимум зусиль, щоб виграти, але не склалось... Нам не вдалося подолати міцну британську фортецю. Вважаю за необхідне подякувати футболістам за їхню гру, а також тренеру Олександру Петракову за сміливість очолити збірну і той результат, який він здобув разом з командою в цей дуже нелегкий час, вкотре підтвердивши свою високу планку фахівця!

Микола Нагорний, спортивний оглядач порталу "Воля народу"






Коментарі

 

Add comment

Security code
Refresh