Відомий російський політик Гаррі Каспаров розкритикував проведення Олімпіади в Сочі
"Ігри в Сочі є особистим тріумфом Путіна, як Олімпіада 1936 року в Німеччині - особистою заслугою Гітлера. Усі, хто вважає по-іншому, забувають один важливий фактор. У 1936 році Гітлер теж був респектабельним і законним правителем своєї країни.
Олімпіади в Москві та Пекіні були Іграми, націленими на пропаганду себе. Вони були проведені для самих себе, для правлячих там властей. Сочі, як і Берлін, - дещо інше. Центральним символом цих Олімпіад була одна людина. У Берліні - Гітлер, у Сочі - Путін. Йдеться про культ особи.

Для Путіна важливо відзначити свої заслуги, залишити пам'ять про себе. Це цирк однієї людини.

Враховуючи всі проблеми і недоліки, про які ми знаємо, складно уявити, що все пройде гладко. Боюся, що це буде катастрофа. Сподіваюся, що зі спортсменами нічого не станеться.

Логістика була не готова, багато готелів не впоралися з прийомом гостей. Напевно, Путін шокований. Пропаганда не така проста, як була в 1936 році або навіть у 2008 році в Пекіні.
Ніхто з чесних політиків не може приїхати на ці ігри. Особливо цікава роль Баха. Він німець, тому повинен добре знати історію, натомість він заграє з Путіним.

Велика частина золота Сочі дістанеться Швейцарії, але опиниться на секретних банківських рахунках", - заявив Каспаров.

Інф.: sports.ru

Коментарі

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити