Микола Нагорний, спортивний оглядач: Такої відверто провальної гри наша збірна давно не демонструвала!
Гадаю, що Українська асоціація футболу могла б оголосити цей матч матчем ганьби українського футболу.
Другий матч у Лізі Націй збірна України з футболу провела зі збірною Іспанії в Мадриді. Коли спостерігаєш за грою збірної України, спадає на думку, що наші футболісти прибули до Мадриду не з метою захисту спортивної честі України, а в туристичну мандрівку з метою ознайомлення з культурою, історією, звичаями іспанського народу, а особливо їх "зацікавила" корида. Різниця полягала лише в тому, що збірна Іспанії влаштувала цілковите полювання на футбольному полі за воротами збірної у кращих традиціях кориди... Такої відверто провальної гри наша збірна давно не демонструвала! Що це? Прорахунки у підготовці до відповідальних матчів з боку головного тренера Андрія Шевченка чи його невміння організувати підготовку футболістів у клубах і під час зборів (безпосередньо напередодні відповідальних ігор)? Чи футболісти були не готові як морально, так і фізично?

На жаль,відповіді на футбольному матчі з боку футболістів ми не отримали, як не отримали її й під час спілкування головного тренера зі спортивними журналістами. Гадаю, що Українська асоціація футболу могла б оголосити цей матч матчем ганьби українського футболу.
Неозброєним оком спостерігалося невміння гравців збірної скласти гідну противагу іспанцям, незважаючи на їхній високий футбольний статус. І справа не лише у програші, а в тому, як вони програвали, не проявляючи спортивної злості, активності, волі задля досягнення бажаного результату. А посилання на втому гравців та короткий проміжок часу між двома поєдинками є безпідставними, бо уся футбольна Європа в такому режимі грає вже давно. Для досягнення бажаного результату необхідно вдосконалювати фізичну підготовку.

І ще одне: у мене запитання до А.Шевченка: Тренером футбольної команди якої країни він є? Чому він не спілкується державною мовою?!!!

Микола Нагорний, спортивний оглядач,
для порталу ВН

Коментарі

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити