Уже цієї суботи, 5 жовтня 2013 року, відбудеться бій за звання чемпіона світу в усіх престижних вагових категоріях, бій між українцем Володимиром Кличком і росіянином Олександром Повєткіним. Солідний призовий фонд поєдинку вказує на те, що суперники битимуться “до останньої крові”.
Початок поєдинку о 23:00 за московським часом. Бій в суботу пройде за звання чемпіона відразу за трьома версіями професійного боксу. Переможець цього протистояння буде вважатися найсильнішим професійним боксером планети на сьогоднішній день. Поєдинок між цими суперниками повинен був відбутися раніше, але двічі зривався.

Пряма трансляція бою Кличко-Повєткін 5 жовтня 2013 запланована на "Першому каналі" Росії і на телеканалі "Інтер" в Україні. Час початку трансляції - 23:00 мск на "Першому" та о 20:30 на каналі "Інтер" (за київським часом). Перед боєм "Перший канал" запланував показ документального фільму про боксерів. Взагалі, цей поєдинок транслюватимуть 20 телеканалів по всьому світу.

Кличко- Повєткін, 5 жовтня 2013, ставки
Ставки на Кличко-Повєткін 5 жовтня такі: фахівці з контори «Марафон» встановили на перемогу українця коефіцієнт 1,34, на перемогу росіянина - 4,25. На нічию (яких у боксі майже не буває) - 23.0. Букмекери з «БалтБет» оцінюють перемогу Кличка коефіцієнтом 1,28 , нічию - 26,0 , перемогу Повєткіна - 3,45.

Кличко- Повєткін, 5 жовтня 2013, квитки, ціна
Квитки на поєдинок Кличко-Повєткін 5 жовтня 2013, який пройде в палаці спорту «Олімпійський», давно розкуплені. Ціна квитків варіювалася від 5 до 22 тисяч рублів. Зараз квитки можна купити хіба що у спекулянтів, та й то за вчетверо завищеною ціною. Серед глядачів поєдинку очікуються Шварценеггер і Сталлоне.

Кличко-Повєткін, 5 жовтня 2013, прогноз
Букмекери в поєдинку Кличко-Повєткін віддають перевагу Володимиру Кличку. Він перевершує російського боксера і за досвідом (63 бої, з них 60 перемог, у Повєткіна проведено 26 поєдинків) і за основними фізичними показниками. Кличко вищий за Повєткіна на 10 сантиметрів, важчий за нього приблизно на 10 кілограмів. Розмах рук, тобто відстань від правого кулака до лівого, коли руки витягнуті в сторони, в українця 206 сантиметрів, а у Повєткіна - 191. Це означає, що українець особливо хороший на дальній дистанції і нанести йому точний удар вдавалася не всім.

Кличко-Повєткін, 5 жовтня 2013, гонорари
Організатором бою виступає колишній менеджер Повєткіна Володимир Хрюнов. За права на цей бій компанія Хрюнова заплатила шалені гроші - 23 млн доларів, з них 17 млн отримає Кличко, 6 - Повєткін.

Інф.: kpravda.com














Коментарі

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити