За рішенням суддів молодий американець виграє бій
Фінальний рахунок суддів: 119-109, 117-111, 116-112. Ломаченко втратив усі пояси.
Ломаченко програв Лопесу бій за звання абсолютного чемпіона світу.
32-річний український боксер Василь Ломаченко програв бій за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. За результатами поєдинку судді одноголосним рішенням віддали перемогу 23-річному американцю Теофімо Лопесу, зазначають "Патріоти України".
 
Таким чином, Ломаченко втратив всі свої титули - WBC Franchise, WBA і WBO. Лопес, який до бою володів поясом IBF, став абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі.

Витративши перші два раунди на вивчення суперника, який з самого початку кинувся в атаку, українець діяв другим номером.
 
Лопес періодично потрапляв в Ломаченка, де особливо йому вдавалися удари по корпусу, тоді як опонент відповідав йому викидами по обличчю.
 
Українець по-справжньому включився в поєдинок у восьмому раунді, в якому в нього почали проходити комбінаційні удари, але американець також періодично діставав того своїми викидами.
 
У 10 раунді Ломаченко перехопив ініціативу, в результаті чого Лопес помітно похитнувся, але американець все-таки вистояв і провів першим номером заключну трихвилинку.
 
У підсумку судді присудили перемогу Лопесу за очками.
Інф: patrioty.org.ua

 
 
 
 

Коментарі

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити