Британський боксер має намір зустрітися з українцем у 2014 році
Як пишуть зарубіжні ЗМІ, британський боксер Дерек Чісора бажає провести бій з українцем Володимиром Кличком. Цим самим Чісора має намір взяти реванш за програний поєдинок Віталію Кличку. У тій зустрічі британець протримався всі 12 раундів, але поступився Кличку-старшому за очками. І оскільки Віталій Кличко пішов з боксу, британець готовий зустрітися з його молодшим братом Володимиром. "Хочу дістатися до нього і прикінчити його", - сказав британським ЗМІ Чісора.

Але раніше він повинен здолати іншого українського боксера Андрія Руденка. Їх бій пройде 15 лютого в Лондоні. І тільки в разі перемоги Чісора зможе претендувати на зустріч з Володимиром Кличком.

При цьому варто відзначити, що Чісора запам'ятався не стільки яскравими боями, скільки скандальними витівками. Так, наприклад, перед поєдинком з Віталієм Кличком британець вдарив українця на зважуванні, а вже на рингу перед боєм плюнув в обличчя його брату Володимиру. Також встиг на прес-конференції побитися зі своїм співвітчизником Девідом Хеєм, якому пізніше нокаутом програє.

На професійному рингу Дерек Чісора провів 22 поєдинки, на його рахунку 19 перемог і три поразки.

Інф.: sport.mail.ru

Коментарі

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити