Тайсон Ф'юрі нокаутував Вайлдера і зберіг титул чемпіона світу за версією WBC
Британець Тайсон Ф'юрі зберіг пояс чемпіона світу за версією WBC у суперважкій вазі.
Деталі: У неділю 10 жовтня зранку Тайсон нокаутував в 11-му раунді американця Деонтея Вайледера. У третьому раунді цього двобою Тайсон відправив американця в нокдаун. У четвертому раунді вже  Ф'юрі двічі відраховували нокдаун. Але після нокдаунів Ф'юрі відновився швидко, а ось із шостого раунду Вайлдер вже проводив бій через не можу та величезну втому. Британець більш бив і влучав, у восьмому раунді Вайлдер ледве не побував у нокауті, але зумів дотерпіти.

У 10 раунд Вайлдер знову опинився на підлозі після удару правою від британця. Втім під кінець раунду напівпритомний Вайлдер видав серію ударів, і вже Ф'юрі ледве уникає нокдауну.

В 11 раунді бій завершився нокаутом. У Ф'юрі проходить удар правою і Вайлдер знову на підлозі рингу, і вже команда американця відмовляється від подальшого бою.

Нагадаємо: Це третій бій між боксерами. У першому була нічия.  У другому бою виграв Ф'юрі технічним нокаутом. Зазначимо, що інші три пояси у наджвакій вазі знаходяться в Олександа Усика.

Боксер Тайсон Ф'юрі хоче битися тільки з Олександром Усиком, бої з Ані з Ентоні Джошуа та Ділліаном Вайтом його не повинні цікавити, переконаний батько спортсмена.

Джерело: батько Ф'юрі, цитує Talksport

Пряма мова: "Я б не турбувався про інших – вони не в одній лізі з Тайсоном".

"Наступний Усик або ніхто".

Деталі: Батько Тайсона Ф'юрі, Джон Ф'юрі, сказав, що його синові слід битися лише з Олександром Усиком після того, як він нокаутував Деонтея Вайлдера.

Це не мають бути бої з Ентоні Джошуа чи Ділліаном Вайтом.

Інф.: pravda.com.ua

Коментарі

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити