"Кошмар у Києві" - з таким заголовком вийшов свіжий номер французького видання France Football. Як зазначається у заголовній темі, збірна Франції зазнала жорстокого поводження з боку збірної України. Вчора ввечері, в ході першого матчу кваліфікації ЧС-2014 вона програла господарям 2-0. Українців не злякали французькі авторитети Рібері, Бензема і Жиру.
Команда Франції програла Україні, закінчивши матч удесятьох після вигнання Kосьєльни, який втратив самовладання і пропустить матч-відповідь у вівторок на Стад де Франс. Триколірні під тиском. Вони можуть упустити свій перший великий турнір з 1994 року, пише французький ресурс ledauphine.com у публікації LES BLEUS EN PLEIN CAUCHEMAR ("Триколірні в кошмарі").
Сині (колір форми французької збірної) розчаровані таким поворотом подій. Вони очікують на диво у вівторок у Парижі, на Стад де Франс, щоб побачити Бразилію на чемпіонаті світу у 2014-му, інформує argumentua.com

"На краю безодні. Абсолютний кошмар у Києві" - назва матеріалу про поєдинок Україна - Франція у газеті L'Equipe, - повідомляє korrespondent.net.

Гравцем матчу журналісти L'Equipe визнали Зозулю (8/10), який "вийшов з безвісності": "Хоча він не так вже часто торкався м'яча, в решту часу цей невтомний нападник продовжував терзати французьку захист, заважаючи нанести контрудар. Але перш за все, саме Зозуля відкрив рахунок... Марно намагаючись випросити пенальті на 75-й хвилині, він домігся свого через сім хвилин. Цілеспрямоване чудовисько. Україна отримала нового героя".

Коментарі

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити