"Слава Україні! Героям слава!" пролунало на весь світ!
Володимир Кличко провів учора, 15 листопада черговий успішний захист своїх чемпіонських титулів. Достроково, у п’ятому раунді він важко нокаутував болгарина Кубрата Пулєва. Кличко присвятив свою перемогу українцям.
“Дякую всім за підтримку. Сьогодні мільйони вболівали за мене. Кубрат – хороший боєць, він показав хороший результат. Було важко, Кубрат намагався тримати дистанцію, я намагався дістати його. У нас сьогодні важкі часи. Хочу присвятити свій нокаут, свою перемогу, людям, які борються за незалежність. Нашим героям. Я люблю вас, українці. Слава Україні!”, – сказав український чемпіон. У відповідь пролунало: "Героям слава!"

“Пулєв чотири рази опинявся на настилі рингу, включаючи нокаут. Останній удар наніс йому два розтини – в області верхньої повіки та верхньої щелепи. Тепер йому важливо пройти обстеження, щоб виключити внутрішню  кровотечу. Здаваллсь, на рингу він добре відновився, не проявивши ознак невралгії. Однак у цілях безпеки здоров’я був відправлений в Університетську клініку“, – цитує лікаря у рингу Штефана Бока Sportbox.ru.

Нагадаємо, поєдинок за звання чемпіона світу за версією IBF проходив у Гамбурзі (Німеччина). В результаті цієї перемоги Володимир Кличко зберіг поставлений на кін титул чемпіона світу за версією IBF.
Цей поєдинок став для Володимира 66-м за рахунком (53 нокаути): 62 перемоги, три поразки.

Коментарі

 

Add comment

Security code
Refresh