Наступного понеділка українська тенісистка Еліна Світоліна підніметься щонайменше на третю сходинку рейтингу WTA, завдяки цьому, вона встановить новий національний рекорд
Про це повідомляє Федерація тенісу України.
Світоліна бере участь у турнірі престижної серії Premier 5 в американському Цинциннаті. Відразу у трьох спортсменок за підсумками цього турніру є шанси очолити світовий рейтинг. Це Кароліна Плішкова, Сімона Халеп та Еліна Світоліна. Анжеліка Кербер і Каролін Возняцкі з цих перегонів вже вибули.

Зазначається, що поразка німкені Кербер від Єкатерини Макарової на стадії другого кола гарантувала Світоліній щонайменше третє місце в рейтингу, яке наша співвітчизниця офіційно обійме в найближчий понеділок.

Таким чином Світоліна встановить абсолютний національний рекорд не лише серед дівчат, а й серед чоловіків.

Еліна Світоліна вже встановила абсолютний національний рекорд. В понеділок вона підніметься щонайменше на третю сходинку рейтингу WTA
В Цинциннаті продовжує точитися боротьба за першу сходинку в рейтингу WTA за пісумками цього тижня. Хоча з п’яти претенденток шанси очолити світову табель про ранги залишилися лише у трьох – Кароліни Плішкової, Симони Халеп та Еліни Світоліної. Ангелік Кербер і Каролін Возняцкі з цих перегонів вже вибули.
Більш того – поразка Кербер від Єкатерини Макарової на стадії другого кола гарантувала Еліні щонайменше третє місце в рейтингу, яке наша співвітчизниця офіційно обійме в найближчий понеділок. Таким чином Світоліна встановила абсолютний національний рекорд не лише серед дівчат, а й серед чоловіків. Нагадаємо, що Андрій Медведєв посідав четверту позицію професійного заліку. Тепер Еліна його випередить.

Інф.: day.kyiv.ua

Коментарі

 

Add comment

Security code
Refresh