Ломаченко став володарем поясу інтерконтинентального чемпіона за версією WBO
Вночі 12 грудня, у Нью-Йорку, в палаці "Медісон Сквер Гарден", був проведений боксерський поєдинок між Василем Ломаченком (Україна) та представником Гани Річардом Коммі.
Цей бій викликав неабиякий інтерес. Наш боксер відчував підтримку своїх шанувальників. В.Ломаченко продемонстрував хорошу фізичну форму і точними ударами дошкуляв боксеру з Гани, а у сьомому раунді відправив його в нокдаун. Треба віддати належне представнику Гани Р.Коммі, який мужньо витримав усі випробування довгого 12-раундового марафону.
В.Ломаченко знаками показував тренерському штабу Р.Коммі, щоб вони після нокдауну викинули білий рушник і припинили бій, але тренери проігнорували цю пропозицію і боксери продовжили поєдинок.  
Представник Гани доволі впевнено продовжував боксувати усі п'ять раундів навіть після нокдауну. Чи варто було нашому боксеру вступати в суперечливий діалог жестовою мовою? Як потім пояснив сам переможець, на його думку, Коммі міг не витримати і програти нокаутом.
Василь Ломаченко проти Річарда Коммі / відео повного бою

Після закінчення цієї боксерської вистави шанувальники таланту В.Ломаченка побачили її другу частину - на плечах переможця з'явився не прапор України, а прапор… БІлгород-ДнІстровська (Одещина), і ми ніби опинились у середньовіччі, коли у кожного міста був свій герб, гімн, і ці міста вважались малими країнами. Але ж В.Ломаченко - громадянин України і представляє її у світі, а Україна є унітарною державою, і будь-якому місту не надано права тлумачити державність зі своєї точки зору. Це щось на кшталт незалежності від України цього південноукраїнського міста, уродженцем якого є переможець.

Не бажано було б занурюватися в політику, але, на мою думку - це є зневажливим ігноруванням державного прапора України, який уособлює нашу поновлену Незалежність. Це нагадує провокацію, особливо в той час, коли ми ведемо війну з червоним диктатором, який поставив собі за мету будь-якою ціною відновити злочинний Радянський Союз і розбурхує сепаратиські тенденції в Україні. Ця "ложка дьогтю" - удар боксера по міжнародному іміджу України. Можливо, моє судження помилкове, але як інакше можна пояснити цей демарш?  

Микола Нагорний, спортивний оглядач порталу "Воля народу"







Коментарі

 

Add comment

Security code
Refresh