Відомий борець за Незалежність України написав гнівний пост у Facebook.
Учорашній матч Ліги Чемпіонів між "Динамо" і "Бенфікою", який хотіли б спостерігати сотні тисяч українських прихильників футболу, не транслювався жодним доступним телеканалом.
Олесь Шевченко: Нарешті придумано покарання українським вболівальникам футболу за винайдений ними популярний тепер у світі хіт про те, хто такий Путін. Матч між чемпіоном України Динамо і чемпіоном Португалії Бенфікою, який хотіли б спостерігати сотні тисяч українських прихильників футболу, не транслювався жодним доступним телеканалом.
Натомість із неприхованою зневагою до телеглядачів всі три канали Футбол дві години демонстрували балачку чотирьох футбольних фахівців, які спостерігали пряму трансляцію матчу, час від часу коментували окремі епізоди гри, але жодної секунди футбольної зустрічі чемпіонів не показали для телеглядачів.
Що ж, можна припускати, що хтось комусь не заплатив. Але швидше напрошується висновок, що навпаки – хтось комусь заплатив.
І все ж таки - а яка роль у цьому Федерації футболу України?

Деякі ЗМІ подали текстову трансляцію матчу. На жаль, іноді український футбол легше подивитися на російських телеканалах, ніж на українських, - Ред.

Коментарі

 

Add comment

Security code
Refresh