Світові зірки з боксу роблять ставки не на українця
Сьогодні, 29 квітня, у Лондоні на стадіоні Уемблі відбудеться бій між українським боксером Володимиром Кличком та британцем Ентоні Джошуа.
В Україні вечір боксу показуватиме телеканал "Інтер". Програма "Великий бокс" розпочнеться в суботу о 20:30. А орієнтовний початок трансляції бою Кличко – Джошуа буде о 23:00 – 00:00. Відомі у світі боксу особистості зробили свій прогноз на поєдинок.
Про це пише видання ТСН.

Так, легендарний боксер Майк Тайсон заявив, що хоче, аби переміг Кличко, але зробити це буде дуже складно.

"Якщо глянути на те, що він робив протягом багатьох років, то Кличко – найкращий в історії. Він побив всіх найкращих боксерів своєї ери. ..Я хотів би, щоб українець переміг, але це буде неймовірно складно. Я бачив нарізку моментів Джошуа і зрозумів, що він потужний хлопець", – вважає Тайсон.

Тренер з боксу Фреді Роуч та друг Кличка теж робить ставку на Джошуа.

Зроблю ставку на молодість. Володимир злитиметься на мене, але скажу чесно, незважаючи на те, що він мій друг – молодість у цьому бою повинна перемогти,
– розповів трненер.

Ще одна відома у світі боксу особа, промоутер Дон Кінг заявив, що Кличку вже пора зав’язати з боксом.

"Кличку потрібно зупинитися, незалежно від результату бою проти Джошуа. Володимир все ще залишається кращим за більшість важкоатлетів. Джошуа для перемоги має показати мегаміць", – переконаний Кінг.

Боксер Девід Хей, який у 2011 програв Володимирові Кличку вважає, що з його кривдником на рингу вже покінчено та прогнозує, що Джошуа переможе нокаутом.

"На папері Кличко один з найкращих супертяжів, але насправді з ним покінчено. Є висока ймовірність того, що Джошуа нокаутує Кличка. Він набагато молодший за Володимира, набагато атлетичніший… Це ідеальний час для Ентоні", – сказав боксер.

Інф.: 24tv.ua

Коментарі

 

Add comment

Security code
Refresh