Unlimited Web HostingFree Joomla TemplatesTemplate Sales
Воля народу: громадсько-політичний портал




 
 
 
 

волог.:

тиск:

вітер:

 
 
 

волог.:

тиск:

вітер:

 
 
 

волог.:

тиск:

вітер:

 
 
 

волог.:

тиск:

вітер:

 
 
 

волог.:

тиск:

вітер:

 
Calendar
In the 2012-year note
the following significant dates:

20th anniversary of the handover of the UPR modern Ukraine (August 22, 1992)
10th anniversary of the establishment of a democratic union
"The Ukrainian National Council" (30/11/2002)
130th anniversary of Metropolitan Hilarion (Ivan Ogiyenko) 14.01.1882 - 29.03.1972
130th anniversary of Mykola Velychkivskyi, Chairman of the "Ukrainian National Council", established in Kiev, October 5, 1941 (01/02/1882 - 01/07/1976)
100th anniversary of the Ukrainian political activist, writer Lev Rebet (03.03.1912 - 12.10.1957)
100th anniversary of Oleksa Girnyk, Ukrainian dissident, political prisoner, the Hero of Ukraine (28.03.1912 - 21.01.1978)
105th anniversary of Sergiy Koroliov, designer of the first artificial earth satellites and spaceships (12.01.1907 - 14.01.1966) 

 


 
 

 

 

 

  
 
 
 

 

 


            

 

 
 


 

 

 

 

 

 


 
 
 

PostHeaderIcon Sport

Футбольний експерт відзначив недостатню школу командної гри донецького "Шахтаря", який не здолав тираспольський "Шериф"

Микола Нагорний про матч "Шахтар"-Донецьк - "Шериф"-Тирасполь
Гірники Донецького краю провели 07.12.2021 на стадіоні "Олімпійський» м. Києва останній матч групового турніру Ліги чемпіонів з командою "Шериф" із молдовського Тирасполя.
Перший матч між цими командами був проведений 17 серпня поточного року в Тирасполі й закінчився несподіваною перемогою господарів поля з рахунком 3:0. Тому для "Шахтаря" вчорашня гра була матчем престижу, на якому вони прагнули взяти реванш за ту, здавалося б на перший погляд, випадкову поразку,
 

"Шахтар" у матчі ЛЧ із молдовським "Шерифом" втратив перемогу на останніх секундах компенсованого часу (+ВІДЕО)

"Шахтар" на останніх секундах гри втратив перемогу над "Шерифом"
7 грудня у Києві "Гірники" завершили виступи в Лізі чемпіонів, не вигравши жодного матчу.
У рамках поєдинку 6-го туру групового етапу ЛЧ Шериф шокував Шахтар нічиєю 1:1.
Поєдинок у Києві між "Шахтарем" і "Шерифом" уже не мав турнірного значення, адже "гірники" не змогли б піднятись з четвертого місця:
 

У Португалії відбувся найганебніший футбольний матч в історії (ВІДЕО)

Матч 17-го туру чемпіонату Португалії між лісабонськими "Белененсешом" та "Бенфікою" ознаменувався грандіозним скандалом
Напередодні матчу 17 футболістів "Белененсеша" здали позитивні тести на COVID-19.
Керівництво Ліги відмовилося переносити поєдинок, погрожуючи штрафними санкціями. У результаті тренерський штаб виставив на гру 9 гравців, водночас як польові на поле вийшли два воротарі, а в запасі не виявилося нікого.
 

"Динамо" і "Шахтар" у іграх ЛЧ отримали не лише гіркий досвід поразок, а й безцінний досвід майстерності, - спортивний аналітик

Другий представник України в Лізі чемпіонів донецький "Шахтар" припинив свій виступ, програвши 24.11.2021 міланському "Інтеру"
Микола Нагорний: Футбол в Італії, на мою думку, за своєю популярністю поступається лише католицькій вірі, Папі Римському та Святому престолу.
Розташування країни у південних широтах Апеннінського півострова та його м'який клімат сприяють розвитку цього виду спорту.
 

"Інтер" вибив "Шахтар" з єврокубків (+ВІДЕО)

Шахтар прощається з мріями про Лігу Європи
Інтер – Шахтар – 2:0 / відео голів і огляд матчу.
Матч Інтер – Шахтар стартував 24 листопада о 19:45 за Києвом. Команді Роберто Де Дзербі потрібна була тільки перемога, аби думати бодай про Лігу Європи. Будь-який інший результат означав завершення євросезону Шахтаря після 5-го туру ЛЧ. У першому колі на НСК Олімпійський була зафіксована нульова нічия – саме тоді "помаранчево-чорні" набрали свій єдиний заліковий бал у груповому турнірі.
 

Київські динамівці втратили шанси на продовження ігор у Лізі Європи. Невже Україна збідніла на таланти серед футболістів і тренерів? - спортивний аналітик

23 листопада ФК "Динамо-Київ" провів другий матч  із  командою "Баварія"- Мюнхен
Майже місяць тому, а точніше - 30 вересня, кияни програли з не дуже приємним рахунком - 0:5.
Тому додаткова мотивація була не потрібна, просто була єдина мета - зіграти якомога краще і при  хорошій грі  не програти, а то й виграти. Усього команди зіграли між собою 12 ігор,10 із яких - у Лізі чемпіонів, решту - в інших турнірах. Статистика ігор  між цими командами така: кияни здобули чотири перемоги, одну нічию і сім поразок. Тому для господарів поля, киян, додаткова мотивація полягала в досягненні позитивного результату, бо це залишало мінімальні шанси на продовження ігор у Лізі Європи.
 

Динамо – Баварія 1:2. УЄФА відбирає в українців шанс на єврокубки (+ВІДЕО)

Динамо-Київ учора програло Баварії (1:2) на "Олімпійському" в 5 турі Ліги чемпіонів 2021/22
Прикрий програш динамівців на своєму полі.
Не змогли кияни бодай гол забити у 3 матчах проти слабших команд – довелося виконувати ще складніше завдання. Стабільні чемпіони Німеччини навіть без 4-5 гравців основної обойми є однозначним претендентом на перемогу не тільки у групі E, а й усьому сезоні ЛЧ.
 

Національна збірна України з шахів стала чемпіоном Європи

У її складі грали гросмейстери Антон Коробов, Андрій Волокитін, Юрій Кузубов, Кирило Шевченко, Володимир Онищук на чолі з тренером Олександром Сулипою
Перемозі українських шахістів на командному чемпіонаті Європи з шахів присвячується!
Щойно у Словенії Національна збірна України з шахів стала чемпіоном Європи! У її складі грали гросмейстери Антон Коробов, Андрій Волокитін, Юрій Кузубов, Кирило Шевченко, Володимир Онищук на чолі з тренером Олександром Сулипою.
 

Про матч збірних України і Боснії та Герцеговини, про футбольні несподіванки і проблеми, - спортивний аналітик Микола Нагорний

Микола Нагорний: Нарешті фортуна посміхнулась і нам - збірна України пройшла до команд, що будуть грати в плей-офф і виборювати одну з трьох путівок до ЧС-2022
Це заслуга всього колективу та тренера Олександра Петракова, який ризикнув очолити команду в статусі в.о. тренера збірної України.
Гра 16 листопада на виїзді розпочалась атаками збірної України і перші двадцять хвилин відчувалась наша відчутна перевага. Однак, оборона господарів поля була насичена гравцями і пройти ті захисні редути було вкрай складно. Р.Малиновський та О.Зінченко спробували ударами метрів із 18-20 поцілити у ворота, але їхні удари не були точними.
 

Україна в напруженому матчі перемогла Боснію та Герцеговину і вийшла в плей-оф відбору на ЧС-2022 (+ВІДЕО)

Збірна України обіграла Боснію і Герцеговину у матчі року
Наша збірна з футболу вийшла у плей-оф кваліфікації ЧС-2022.
Збірна України на виїзді обіграла національну команду Боснії і Герцеговини в останньому матчі групового етапу відбору на чемпіонат світу-2022.
Матч завершився з рахунком 2:0 на користь українців.
 
More Articles...

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні3669
mod_vvisit_counterВчора3452
mod_vvisit_counterЦього тижня14807
mod_vvisit_counterМинулого тижня26314
mod_vvisit_counterЦього місяця114517
mod_vvisit_counterМинулого місяця167016
mod_vvisit_counterЗа весь час24137199