Кличко і Повєткін вийшли на московський ринг: українець загравав, росіянин підбирав слова
Володимир Кличко та Олександр Повєткін вперше вийшли на поміст московського рингу. Щоправда, поки що не один проти одного, а окремо, - передають fakty.ictv.ua.
На відкритому тренуванні олімпійських чемпіонів тісно навіть пресі: ВІДЕО. Оператори замість штативу використовують власну голову. А гостям заходу, як ось американському герою бойовиків Кері-Хіроюкі Тагава, дивитися розминку боксерів довелося здалеку.

Першим на ринг вийшов Олександр Повєткін. Він у стриманому стилі відпрацював прогнозовані вправи і був небагатослівним із пресою.

"Я просто готуюся до бою. Можна сказати що завгодно. Можна сказати і урою, і закопаю, і ще що-небудь. А як буде - буде відомо 5 жовтня", - сказав російський боксер, "регулярний" чемпіон світу з боксу за версією WBA Олександр Повєткін.

Інша справа, Володимир Кличко. Він загравав із публікою та залюбки позував перед відео- та фотокамерами. Та й тренування українського суперваговика тривало майже вдвічі довше, ніж Повєткіна.

Поєдинок у Москві Кличко молодший назвав здійсненням своєї мрії. Саме торішній двобій його брата Віталія проти німця Мануеля Чарра надихнув його провести поєдинок у столиці Росії. Суперника він поважає і переконаний, що в ринзі непросто буде обом.

«Ніч буде складною для тих, хто перебуває в рингу: як для Олександра, і для мене. У кожного спортсмена є свої шанси, і кожний буде використовувати ці шанси», - каже український боксер, чемпіон світу з боксу за версіями WBA, WBO, IBF, IBO Володимир Кличко.

Попереду у боксерів остання передматчева процедура — зважування. А там, головний поєдинок року.

Після спілкування організатори, «качки» з місцевого фітнес-клубу, винесли велику сковорідку і без жодного натяку зігнули її в баранячий ріг. На що Володимир відповів жартом, мовляв, даремно зіпсували, вона стала б у пригоді під час поєдинку.

Інф.: fakty.ictv.ua

Коментарі

 

Add comment

Security code
Refresh