У фіналі молодіжного чемпіонату світу збірна України перемогла команду Південної Кореї з рахунком 3:1
Для жовто-синіх гра почалася жахливо, оскільки вже на 4-й хвилині в їхні ворота був призначений пенальті за порушення правил Данилом Безкоровайним.
Ін реалізував 11-метровий, відправивши м’яч праворуч ближче до центру, тоді як Андрій Лунін відійшов в інший бік, не вгадавши удар суперника.

Поступово підопічні Олександра Петракова перехопили ініціативу, але домоглися свого наприкінці півгодини гри з гаком. М’яч після відскоку від опонента потрапив до Владислава Супряги, який ударом з носка проштовхнув сферу в лівий нижній кут.

На 52-й хвилині Супряга забив другий м’яч після передачі від Юхима Коноплі і рикошету від суперника.

На 70-му оберті секундної стрілки Корея могла відновити рівновагу, але Лунін врятував ворота номінальних господарів після удару Суна, перевівши м’яч у поперечину.

Остаточну крапку в матчі поставив Георгій Цітаішвілі після ефектного проходу з центру поля і удару в правий нижній кут — 3:1.

Читайте також:  Україна — Південна Корея 3: 1. Відео голів та огляд фіналу молодіжного чемпіонату світу
Україна — Південна Корея 3:1

Голи: Супряга, 34, 52, Цітаішвілі, 89 — Ін, 5 (З пенальті)

Україна: Лунін — Сафронов, Бондар, Безкоровайний — Конопля, Дришлюк, Хахльов (Чех, 56), Корнієнко — Цітаішвілі, Булеца (Кащук, 89) — Супряга (Сікан, 63)

Південна Корея: Лі Кван Йон — Лі Чи Сол, Кім Хен Ун, Лі Ча Ік — Хван Та Хен, Кім Чун Мін, Кім Се Юн (Ум Он Сан, 46), Чо Юн Вук (Чон Се Ін, 63), Чой Юн (Лі Кух Юк, 80) — Лі Кан Ін, Ох Се Хун

Попереджені: Конопля — Кім Хен Ун, Лі Ча Ік, Ох Се Хун

Інф.: nv.ua

Коментарі

 

Add comment

Security code
Refresh