Київське "Динамо" в 4-му турі групового етапу Ліги чемпіонів програло каталонській "Барселонi"
Зустріч на столичному НСК "Олімпійський" завершилася з рахунком 0:4.
До цього команди зустрічалися між собою 9 разів: 3 перемоги "Динамо" і 6 – "Барселони"
Зустріч 3-го туру ЛЧ в столиці Каталонії завершилася з рахунком 2:1 на користь господарів.
Сумарна вартість футболістів: "Барса" – 878,7 млн євро; "Динамо" – 99,65 млн євро.

Дебют зустрічі розпочався під диктування гостей. Футболісти "Барселони" не форсували події, але впевнено тримали м'яч, атакуючи великими силами. "Динамо" намагалося не відсиджувалися в обороні, за першої-ліпшої можливості тікаючи в контратаки.

Незважаючи на динамічний футбол, за 30 хвилин ігрового часу жодної реальної можливості для взяття воріт обидві команди не створили. За відсотком володіння м'ячем "Барса" показувала приголомшливі 62%.

У киян ніяк не клеїлася гра в пас, через що Луческу довелося гримати на футболістів. Після вдалого відбору і трьох-чотирьох передач йшла втрата.

Перевага каталонців проглядалося особливо чітко. Підопічні Кумана майже не розлучалися з м'ячем, діючи через Коутіньо, але до ударів по воротах Бущана справа не доходила.

"Динамо" свій другий небезпечний момент за тайм створило на 33-й хвилині, коли після прострілу з флангу Буяльський не влучив по м'ячу. Вербич, що перебував поруч, останньої миті не зумисне підправив траєкторію.

За кілька секунд до свистка на перерву де Пена втік у швидкий прорив, але його удар парирував тер Штеґен.

Другий тайм почався з гола віцечемпіонів Іспанії. На 52-й хвилині Брейтуейт видав відмінний пас по ходу руху Сержіньо Деста, Миколенко не встиг підстрахувати Караваєва і правий захисник "Барси" відкрив рахунок – 0:1.

"Барселона" продовжувала нарощувати тиск і через 5 хвилин вкотила другий м'яч. Мінгеса після подачі з кутового на ближній штанзі закинув головою на дальню штангу, де Брейтуейт утік від Миколенка – 0:2.

"Динамо" могло відіграти один гол, але вихід три в три дуже неточним ударом запоров де Пена.

Третій м'яч оформив із пенальті Брейтуейт. Денис Попов, що вийшов замість Олександра Караваєва, штовхнув у спину Брейтуейта, і сам постраждалий холоднокровно розстріляв Бущана – 0:3.

Крапку в матчі поставив Грізманн. Після пасу Альби француз у дотик відправив круглого під поперечку – 0:4.

Динамо — Барселона. Огляд матчу

"Динамо" Україна – "Барселона" Іспанія 0:4 (0:0, 0:4)

Голи: 0:1 – 52 Дест, 0:2 – 57 Брейтуейт, 0:3 – 70, пенальті Брейтуейт, 0:4 – 90 Грізманн.

Динамо – Бущан, Кендзьора, Караваєв (Попов, 60), Забарний, Миколенко, Вербич, Шепелев (Белуце, 83), де Пена (Супряга, 71), Гармаш (Андрієвський, 59), Шапаренко (Ледньов, 71), Буяльський.

Барселона – тер Стеген, Фірпо, Дест, Лангле (Альба, 66), Мінгеса, Ален, Коутіньо (Грізманн, 66), Педрі (Фернандес, 73), Пьянич (Пуч, 65), Трінкал (де ла Фуенте, 83), Брейтуейт.

Попередження: П'янич (15), Попов (69).

Після цієї поразки "Динамо" з 1 очком залишилося на третiй сходинці в групі G. Свій наступний матч в Єврокубку українці проведуть 2 грудня проти "Ювентуса".

Інф.: obozrevatel.com

Коментарі

 

Add comment

Security code
Refresh