"Динамо" зіграло 3:3 на своєму полі в матчі-відповіді 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти Брюгге і за сумою двох поєдинків із рахунком 3:4 припинило виступи в турнірі.
Активний початок з боку господарів поля дозволив їм забити швидкий м'яч вже на 5-й хвилині. Беньямін Вербич віддав наліво в штрафну на Віталія Миколенка, а Буяльський відкрив рахунок після його прострілу.
Київська команда не зупинялася на досягнутому і була близька до того, щоб збільшити свою перевагу, проте Вербич після гарного проходу і стінки з партнером пробив вище.

Тим більш несподіваним став пропущений Динамо гол. Після подачі кутового з правого флангу на 38-й хвилині Делі пробив головою з меж штрафного - м'яч від стійки влетів у сітку.

Початок другого тайму пройшов за дзеркальним сценарієм: вже на 5-й його хвилині Динамо знову вийшло вперед. Вербич зліва змістився в центр і влучив у праву стійку, від якої Шепелєв забив уже в порожні ворота.

Кінцівка поєдинку вийшла драматичною. Спершу суперники обмінялися вилученнями (червоні картки перед собою побачили Бурда і Тау), а потім забили ще три м'ячі, але, на жаль для господарів, два голи були в активі Брюгге.

Нічия 3:3 вивела гостей в раунд плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів, тоді як Динамо зіграє на цій же стадії Ліги Європи.

Динамо - Брюгге 3:3 (перший матч - 0:1)

Голи: Буяльський, 5, Шепелєв, 50, Мехелє, 90+3 (у свої ворота) - Делі, 38, Вормер, 88, Опенда, 90+5

Інф.: nv.ua

Коментарі

 

Add comment

Security code
Refresh