"Країна, яка вбиває українців, не має жодного права популяризувати себе на нашій продукції", - Олександр Вовченко, Президент Інституту реформ та розвитку Києва
Бойкот "Російському сиру" та "Московській ковбасі"!
Президент Інституту реформ та розвитку Києва Олександр Вовченко запросив громадськість надавати свої пропозиції щодо нових назв продукції «Російський сир» та «Московська ковбаса», що виробляються в Україні. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Хочу торкнутися дуже важливого питання: самоповага українців.

Ми – країна, що виробляє якісні продукти харчування. Намагаємося це робити.

Але наскільки потрібно себе не поважати, щоб на третьому році війни з Росією у нас в наших супермаркетах та на ринках ломилися прилавки з нашою українською продукцією, в назві якої ми популяризуємо Росію?! Російський сир. Московська ковбаса. Ці сорти, добре всім знанні, користуються високою популярністю. Але, чи може піднятися у нас рука купувати нашу ж продукцією з такою назвою? Особисто в мене – ні", – написав Олександр Вовченко.

За його словами, цю продукцію виробляють усі без винятку вітчизняні сирзаводи та м’ясокомбінати.

«Але, мабуть, наші виробники забули як Росія невиправдано заявляла про низьку якість їхньої продукції. Також забули про мільйонні збитки від повної заборони експорту продукції в Росію. Раніше такий експорт сягав сотень тисяч тонн сирної та ковбасної продукції в рік», – підкреслив він.

Як зауважив Президент Інституту, Росія хотіла поставити на коліна наших українських виробників – не вдалося, але ми чомусь і далі прославляємо її у назвах.

«Не зрозуміло, чому топ-менеджмент галузі досі не запропонував нам, споживачам, нові назви для цієї продукції. Продажі від цього тільки би виграли», – зазначив Олександр Вовченко.

«Друзі, запрошую до обговорення. Пишіть свої пропозиції щодо перейменування цієї продукції. Країна, яка вбиває українців, не має жодного права популяризувати себе на нашій продукції», – наголосив Олександр Вовченко.

Інф.: irirk.org

Коментарі

 

Add comment

Security code
Refresh